Евро Машини ООД (EuroMachines Co.), гр. София, 1113 кв. Изток,  ул. „Чарлз Дарвин“ 12 е с основен предмет на дейност доставка и продажба на лека, тежка строителна техника и резервни части за тях на световни марки, от фирми-доставчици от Европейският Съюз. Фирмата е дистрибутор и официален представител на водещи в областта фирми.

Евро Машини ООД е част от групата компании на ИЗОТЕХ ГРУП ЕАД, функциониращи от 1996 година в областта на строителството, проектирането и отдаването под наем на строителна техника.

Изграждането на дълготрайни партньорски отношения е приоритет за нас, при удовлетворяването на потребностите и на най-взискателните клиенти.

Нашият екип от професионалисти, следи непрекъснато световните пазари на строителни машини и оборудване, за да предоставим на Вас клиентите, възможно най-добрият избор в  съотношение цена и качество.

За демострации и огледи ще се радваме да Ви посрещнем на адрес: гр. София, кв.Горубляне , бул. Самоковско шосе 2 (на ъгъла с ул. Абагар), където на площ от 3000 кв. м се намира нашият демонтсрационен център и търговски офис (42.6412669, 23.4031675).

Благодарим Ви, че избрахте  Евро Машини ООД (EuroMachines Co.) .